02/11/2017

Büyükşehir Belediye 124 Kabristanın Bakım ve Onarımını Yaptı

Mardin Vali/Büyükşehri Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, şehirde 124 kabristanın bakım ve onarımını sağladıkların söyledi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi her alanda yaptığı çalışmalar ile beğeni kazanıyor. Birçok konuda ilkleri şehre yaşatan Büyükşehir Belediye, mezarlıklar konusunda da aktif bir çalışma sergiliyor. Bu bağlamda vatandaşların acılı günlerinde cenaze hizmetlerini ücretsiz olarak yerine getiren Büyükşehir Belediye, kabristanların bakım ve onarımına da önem veriyor.

İnsan odaklı çalışıyoruz

Konu hakkında bilgi veren Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman “Vatandaşlarımızın atalarının yattığı kabristanların bakımına ve onarımına önem veriyoruz” dedi. Yaman, “Büyükşehir Belediyemiz hemşehrilerimizin beklentilerine cevap veren bir yapıda çalışmalarına ara vermeden devam etmektedir. İlimizin değişimini ise başarılı bir şekilde sağlamaktayız. İnsan odaklı çalışmalarımızla beğeni kazanmaktayız. Önem verdiğimiz konuların başında ise cenaze hizmetleri ve kabristanların güzelleştirilmesi yer almaktadır” ifadesini kullandı.

Vatandaşlarımızın acılı günlerinde yanındayız

Mardin Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşları acılı günlerinde hiçbir zaman yalnız bırakmadığına dikkat çeken Yaman sözlerine şu ifadelerle son verdi: “Hemşehrilerimizin mutluluğunu esas alan çalışmaların yanında en zor zamanlarında da Büyükşehir Belediye olarak yalnız bırakmıyoruz. Vatandaşlarımızın cenazelerinde ücretsiz imkanlar sağlıyoruz. Bunun yanında taziyelerinde ise “mardinmasa olarak yer alıyoruz. Atalarımızın ebedi istirahat sağladığı mezarlıkların bakım ve onarımlarını ise ciddiyetler yapıyoruz. Kısa sürede ilimizde 124 kabristanın bakım ve onarımını yaptık”