16/04/2017

Büyükşehir Konservatuvarda Fotoğrafçılık Kursu Başladı

Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel hizmetleriyle de örnek olan Mardin Büyükşehir Belediyesi, fotoğrafçılık kursu vermeye başladı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar binasındaki ilk ders Mardin Valisi/Büyükşehir Başkan V. Mustafa Yaman, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ve kursiyerler katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından “Temel Düzey Fotoğraf Eğitimi” kursu başladı. Mardin Büyükşehir Belediyesi Konservatuar binasında verilmeye başlanan kursa katılımın yüksek olduğu görüldü. Kurs boyunca kursiyerler haftada 3 gün olmak üzere 3 ay boyunca Temel Fotoğrafçılık Eğitimi görecekler.

Kurs teorik ve pratik olmak üzere iki aşamada verilirken, kursun eğitmenliğini Mardin Büyükşehir Belediyesinde görev yapmakta olan Mustafa Kılıç yapacak.