15/03/2017

"Hoş Geldin Bebek” Ziyaretleri Devam Ediyor

Mardin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, "Hoş Geldin Bebek” Projesi kapsamında bebek sahibi olan ailelerin mutluluklarını paylaşmak amacı ile yeni doğan bebekleri ziyaret ettiler. Doğum yapan annelere geçmiş olsun dileklerini iletip bebek seti hediye ettiler.

Gerçekleştirilen ziyaretlere; Mardin Gönül Elçileri Koordinatörü Gülseren Yaman Hanımefendi, Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ve Gönül Elçileri katıldı.

Belediye yetkililerinden alınan bilgiye göre; “Hoş Geldin Bebek” Projesi ile doğum yapan aileler ziyaret edilerek onlara manevi destekte bulunmak, annelerin ve bebeklerin sağlık durumlarıyla yakından ilgilenmek, annelerin bireysel ve ailesel ihtiyaçlarının belirlenip temin edilmesine yönelik girişimlerde bulunulması amacıyla gerçekleştirildiği kaydedildi.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Mardin Büyükşehir Belediyesi, bebekleri olan ailelere destek olmaya devam edecektir.