04/07/2017

“Kadının Yanında Kadının Yerinde” Programları Yeşilli’de Devam Etti

Mardin Vali/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman’ın eşi Gülseren Yaman uktesinde sürdürülen “Kadının Yanında, Kadının Yerinde” programları Yeşilli ilçesinde devam etti. Programda Bayan Yaman’a Kadın ve Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığı çalışanları da eşlik etti. Yeşilli ilçesinde yaşayan kadınların da sorunlarını aktardığı toplantı da, sorunların bitirilmesi için de yol haritası çizildi.

Burada bir açıklama yapan Mardin Vali/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman’ın eşi Gülseren Yaman, “Biz kadınlarımızın mutlu olabilecekleri bir şehrin olması gerektiğine inanıyoruz. Kentimizi yönetenler bu konuda yoğun bir çaba serf etmektedir. Bizler de kadınlarımız ile içiçe olmak suretiyle onların hayatlarına etki edebilecek nelerin yapılabileceğini konuşmaktayız. Bu nedenle ilçelerimizde kadınlarımız ile buluşmalar yapıp hasbihal etmekteyiz. Bu haftada Yeşilli ilçemizde güzel bir toplantı yaptık” dedi.

Prıogramların katkısından da söz eden Bayan Yaman, “Yaptığımız etkinliklerde ortaya çok güzel tablolar çıkmaktadır. Kadınlarımızın ne denli başarılı olabileceklerini toplantılarımızın akabinde görmekteyiz. Gittiğimiz her yerde kadınlarımızın ekonomiye katılmalarından başarı hikayelerine kadar birçok güzelliğe şahit olmaktayız. İnanıyoruz ki bu başarı katlanarak artacaktır”