07/03/2017

“KADININ YERİNDE KADININ YANINDA” PROGRAMI DEVAM EDİYOR

Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından, Mardin’ in tüm ilçe ve mahallerinde yapılması planlanan “Kadının Yerinde Kadının Yanında” programının 8’ incisi Kabala Mahallesi’ nde gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen programa Vali/ Büyükşehir Belediye Başkan V.  Mustafa YAMAN’ ın eşi Gülseren Yaman Hanımefendi, Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Gönül Elçileri ve mahalle kadınları katıldı.

Belediye yetkililerinden alınan bilgiye göre program; kadınların toplumsal yaşamda karşılaştıkları ekonomik, kültürel, sosyal sorunlarını tespit edip çözümlerini onlarla yapmak, kadınların talepleri doğrultusunda bu çözümlere katkıda bulunmak ve kadınların girişimci, araştıran, üreten bireyler olmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilmiştir.