13/03/2017

"mardinmasa" Açıldı

Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman’ ın talimatıyla; vatandaşa daha hızlı hizmet etmek, sorunlarını dinlemek ve ilgililere iletmek üzere "mardinmasa" birimi kuruldu.

mardinmasa ekipleri, vatandaşların sorun ve problemlerini kayıt altına alıp ilgili yönlendirmeleri yaparak sorunların anında çözülmesi için hizmet verecektir.

mardinmasa’ nın açılışına Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, eşi Gülseren Yaman Hanımefendi, Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Vali Yardımcıları, Ak Parti İl Başkanı M. Ali Dündar, 22. Dönem Milletvekili Süleyman Bölünmez, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi, yaptığı çalışmalarla halkın yanında olmaya devam edecektir.