16/05/2017

“mardinmasa” ile 6 Ayda 21 Sosyal Sorumluluk Projesi

Mardin Vali/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman Mardin’de sosyal sorumluluk projelerinde örnek bir çalışma yaptıklarını aktarırken, “6 ay gibi kısa sürede 21 sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdik” ifadesini kullandı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi şehrin değişimi ve gelişimi adına projelerine devam ediyor. 6 ay gibi kısa bir sürede kentin alt yapı ve üst yapısının yanı sıra sosyal, sportif ve insan odaklı projeleriyle dikkat çeken Belediye, sosyal sorumluluk projelerinde de rekor rakamlara ulaştı. 21 adet sosyal sorumluluk projesini “mardinmasa” eliyle sürdüren Belediye, dar gelirli ve zor durumda olan vatandaşların sıkıntılarının çözümü için gece gündüz demeden çalışıyor.

Dertli kapı kalmasın

“Mardin’de dertli bir kapı kalmaması için mücadele ediyoruz”  diye konuşan Mardin Vali/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, “İlimiz her yönüyle gelişimi ve değişimi hak etmektedir. Bu nedenle tüm ekiplerimiz kentimizin ve vatandaşlarımızın hak ettiği bir şehri inşa etmek adına fedakar bir şekilde çalışmaktadır. Kısa bir sürede hedeflediğimiz Mardin’in ortaya çıktığını hep birlikte göreceğiz. Belediyemiz insan odaklı bir çalışma yöntemini de benimsemiştir. Bu nedenle sosyal sorumluluğumuzu bilen bir çalışma yöntemimiz var” dedi.

Vatandaşlarımızın yanındayız

Mardinli hemşehrilerinin zor günlerinde yanlarında olmayı önemsediklerini dile getiren Yaman, “Bizler sosyal sorumluluk projeleri konusunda her yaştan her kesime kadar geniş bir yelpazede çalışıyoruz. Bu nedenle 6 ay içinde 21 adet sosyal sorumluluk projemizi hayata geçirdik.  “mardinmasa’ eliyle yürüttüğümüz çalışmalarda vatandaşlarımızın mutlu olmasını hedefliyoruz. Bizler yeni doğan bebeklerimizin ailelerine ‘Merhaba’ diyoruz. Askere giden gençlerimize ‘Merhaba’ diyoruz. Zor durumda olan vatandaşlarımıza ‘yanıbaşınızdayız’ diyoruz. Kısacası İlimizde sosyal sorumluluk konusunda kapsamlı çalışıyoruz” şeklinde konuştu.