27/10/2017

Nusaybin’in En İşlek Caddesi’ne Büyükşehir Belediye Eli Değiyor

Mardin Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman tüm ilçelerin güzelleşmesi adına çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi  şehirde bulunan tüm ilçelerde değişimi için çalışmalarına devam ediyor. Bu bağlamda Mardin sınırları içinde yer alan tüm kırsal mahaller yollarında hummalı bir çalışma sürüyor. Bunun yanında ilçelere ivme kazandıracak projelere de imza atılıyor. Önemli çalışmaların yapıldığı noktalardan birisi de Nusaybin ilçesi yer alıyor. İlçenin en işlek caddelerinden birisi olan Mardin Yolu Caddesi olarak bilinen Cumhuriyet Caddesi ilçeye yakışan bir hale gelmesi için çalışmalar yapılıyor. Bu kapsamda cadde asfaltlaması, çimlendirme, palmiye ağacı dikimleri ışıklandırma ve sulama sistemleri , bisiklet ve engelli yolları caddede yer alacak.

Beklentilere cevap veriyoruz

Konu hakkında bilgi veren Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman “İlimizin her yerinde yaptığımız çalışmalar ile değişimi hissettiriyoruz” ifadesini kullandı. Yaman, “İlimizin her yerinin ayrı bür güzellikte olmasını istiyoruz. Vatandaşlarımızın beklentilerini bilen bir yapıda çalışmalarımıza daha da hız verdik. Yaptığımız çalışmalardan birisi de Nusaybin’de devam etmektedir. İlçemizin en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi’nin en güzel hale gelmesi ve hemşehrilerimize yakışan bir durumda olması için ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmaktadır” dedi.

Vatandaşlarımız mutlu olacak

Caddenin beklentileri karşılana bir yapıya bürüneceğini anlatan Yaman, “Caddemiz ilçe sakinlerinin çokça rağbet ettiği önemli bir caddedir. Aynı zamanda bağlantı yolu konumunda olan caddemizin en güzel hale gelmesi için çalışmalarımızı yapık. Burada kaldırımlarından yoluna, ışıklandırmadan ağaçlandırmaya kadar özel bir çalışma olacak. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” diyerek sözlerine son verdi.