02/08/2017

Personele İş Güvenliği Eğitimi Verildi

Personelin gelişimi için eğitim çalışmalarına devam eden Mardin Büyükşehir Belediyesi iş sağlığı ve güvenliği eğitimi  verdi. Mardin Vali/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, “Amacımız personelimizin her yönüyle donanımlı hale gelmesidir” dedi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi personel eğitimlerine devam ediyor. Çalışanlarının her yönüyle donanımlı olmasını hedefleyen Belediye, mesleki ve iş güvenliğini gerektiren konularda eğitimlerini sürdürüyor. Mardin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi kurumda çalışan İŞ KUR  personeli, daimi işçilere ve vektörel mücadele personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verdi. İl Müftülüğü konferans salonunda gerçekleşen eğitimde personel ve daire başkanları katılım sağladı.

Donanımlı olmalarını istiyoruz

Konu hakkında açıklama yapan Vali/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, “Personelimizin daha verimli ve daha iyi hizmet etmesi için eğitimlere önem veriyoruz” dedi. Bu nedenle sürekli seminer ve eğitim programları düzenlediklerinin altını çizen Yaman, “İlimize en iyi hizmeti yapmak için personelimize önemli görevler düşmektedir. Kendisini geliştiren personelin kentimizde daha güzel işler çıkaracağını biliyoruz. Bu nedenle eğitimlerimize ciddiyetle devam ediyoruz” diye konuştu.

Eğitimler devam edecek

İş güvenliği konusunda da hassas oldukların anlatan Yaman, “Personelimiz yaptıkları tüm çalışmalarda kendilerine ve çevrelerine zarar verecek hareketlerden uzak durmalılar. Bu nedenle iş güvenliği olmazsa olmaz konuların başında gelmektedir. Belirli periyotlarla çalışanlarımızın bilgilenmelerini önemsiyoruz. Bugün yaptığımız eğitimin de faydalı olacağına inanıyoruz. Personel eğitimlerimiz devam edecek” dedi.