01/10/2017

Şehrin Kanatsız Melekleri Yine Mutlu Etti

“Şehrin Kanatsız Melekleri” ismiyle anılan “mardinmasa” ekipleri bu defa da engelli öğrencileri güldürdü. Mardin Vali/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, “Sosyal sorumluluklarımızda “mardinmasa” ile çığır açtık” dedi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi “mardinmasa” ekipleri taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmaya devam ediyor. Yaptıkları sosyal projeler ile alkış alan “mardinmasa” Mardinli vatandaşların mutlu olmalarına vesile oluyor. Bu bağlamda 21 sosyal sorumluluk projesine imza atan “mardinmasa” ekipleri son yaptıkları çalışmayla da engelli çocukların mutlu olmalarına katkı sağladı. Öğretmen Necmi Karataş Eğitim ve Uygulama Okulu’nda eğitim gören 75 engelli çocuk “mardinmasa” ekipleri tarafından verilen okul hediyeleriyle sevindi.

Ekiplerimiz zoru başarıyor

“İlimizin gülen yüzü olarak gördüğümüz “mardinmasa” her zaman vatandaşlarımızın yanında” diye konuşan Vali/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, “İlimizde güzel şeyler olmaya devam ediyor. Değişen ve gelişen bir Mardin hedefiyle marka şehir olma yolunda ilerleyen kentimizde Belediyemiz sosyal sorumluluklarıyla da vatandaşlarımızın beğenisini kazanıyor. Bu konuda “mardinmasa” ekibimiz özveri ile çalışmalar yapıyor. Özellikle dezavantajlı grupların mutlu olması için çalışan ekiplerimiz gerçekleştirdiği 21 sosyal sorumluluk çalışmasıyla zoru başarmıştır” dedi.

Engelli evlatlarımız da sevindi

Okulların açılmasıyla birlikte “mardinmasa” ekiplerinin öğrenciye yönelik çalışmalar yaptığını da kaydeden Yaman, “Eğitim ve öğretim yılı itibariyle ekiplerimiz 10 ilçemizde 620 okulda 23 bin adet t shirt dağıttı. Bin 500 adet okul çantasını ise ihtiyaç sahiplerine teslim ettiler. Engelli çocuklarımız için de çalışan ekiplerimiz Mardin Rehberlik Araştırma Merkezleri’ne bağlı 44 okulda 248 engelli evladımıza çantalarını hediye ettiler. Buna benzer çalışmalarla yüz güldürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.