30/10/2017

Serdar Tuncel İle Şiir Dolu Bir Gece

Mardin Vali /Büyükşehir  Belediye Başkan V. Mustafa Yaman şehirde sanat etkinliklerine devam ettiklerine değinirken, kültür ve sanatta da güzel gelişmelerin olduğunu iletti.

Mardin Büyükşehir Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında programlar düzenlemeye devam ediyor. Şehirde kültür ve sanatın en iyi yerlere gelmesini isteyen Büyükşehir Belediye sanatta marka olmuş isimleri de Mardin halkı ile buluşturuyor. Bu kapsamda sanatçı Serdar Tuncel şiir dolu bir gece ile beğeni kazandı. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen geceye protokol üyeleri ve şiir sever vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kültürün ve sanatın şehri olacağız

Konu hakkında açıklama yapan Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, “Amacımız ilimizde sanatla dolu dolu etkinlikler yaşatmaktır” dedi. Yaman şöyle devam etti: “Mardin’de güzellikleri yaşatmaya devam ediyoruz. İlimizin her yönüyle gelişmesi için verdiğimi mücadelenin yanında sanatta da güzel çalışmalar yapıyoruz. Sanatın her dalının şehrimizde sevilmesi için projeler yapıyoruz. Bu nedenle sürekli etkinlikler yapıyoruz.  Bugün gerçekleştirdiğimiz Serdar Tuncel şiir gecesi de vatandaşlarımızın  takdirini kazanmıştır ”

Etkinlikler devam edecek

Etkinliklere devam edeceklerini müjdeleyen Yaman, “Biz sanatın şehri olmak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu nedenle vatandaşlarımızın beklentilerini gözeten yapıda etkinlikler yapacağız. Ayrıca yerel değerlerimizi de gün yüzüne çıkartacağız. Kısacası kadim şehrimiz Mardin kültür ve sanatta hak ettiği yerde olacak” ifadesini kullandı.