07/03/2017

Vali/Belediye Başkan V. Mustafa Yaman’dan Kadınlar Günü Mesajı

Vali/ Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hayatın her alanında, sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, huzurlu bir toplumun temel taşlarıdır. Bu nedenle aile kurumunun temeli, değerlerimizin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu olan kadınlar, hayatın bütün alanlarında etkin bir role sahiptir.

Biz tarih boyunca “Cennet anaların ayakları altındadır” anlayışındaki bir medeniyetin, kadınlara yönelik her türlü ayrımcılığı reddeden, kadını her zaman baş tacı eden, onlara büyük değer veren bir geleneğin temsilcileriyiz. Bu vesileyle, yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiçbir karşılık beklemeden veren değerli kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlar ve en derin saygılarımı sunarım.