04/08/2020

Büyükşehir Belediye Başkan V. Demirtaş, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mahmut Demirtaş, Kızıltepe ilçemizde görev yapan merkez mahalle muhtarlar ile bir araya geldi.

Dara toplantı salonunda Kızıltepe Muhtarlar Dernek Başkanı Hatip Şeran ile beraberindeki merkez mahallelerde görev yapan muhtarlar ile toplantı yapan Demirtaş,  kendisine iletilen sorun, talep ve beklentileri dinledi.

Sunulan hizmetlerin vatandaşlara ulaştırılması konusunda muhtarların önemli bir paydaş olduğunu belirten Demirtaş, olanaklar çerçevesinde vatandaşlara en iyi şekilde hizmet vermeye gayret ettiklerini söyledi.

Muhtarların mahallelerinin sorun ve taleplerini ilettiği toplantıda Demirtaş, iletilen tüm İstek ile taleplerinin değerlendirileceğini ve sorunların çözümü noktasında imkânlar ölçüsünde ivedikle çözüm üretileceğini ifade etti.

Toplantı Demirtaş’ın muhtarlara görevlerinde başarılar dilemesinin ardından son buldu.