07/06/2018

Büyükşehir Belediyesi Kapalı ve Modern Pazar Yeri İçin Çalışmalara Başladı

Mardin Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman şehirde vatandaşları isteklerini gözeten bir yönetim anlayışıyla çalışmalara yön verdiklerini anlatırken, “Bu bağlamda söz verdiğimiz pazar yerleri çalışması için ilk adımı attık” ifadesini kullandı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi şehirde yaptığı çalışmalar ile yaşam konforunu arttırıyor. Büyükşehir Belediyesi eliyle alt yapıdan üst yapıya kadar birçok konuda başarı kaydedilirken, sosyal projeler konusunda da önemli adımlar atıldı. Öte yandan Mardinli vatandaşların beklentilerini de dikkate alan Büyükşehir Belediye, en çok istek alan konuların başında yer alan pazar yerlerinin modern hale getirilmesi konusunda harekete geçti. Yeni pazar yerlerinin ilkinin yapımına ise Ravza Caddesi’nde başlandı.

Hemşehrilerimizi dinliyoruz

Konu hakkında bilgi veren Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, “Hemşehrilerimizin istek ve önerilerini dikkate alıyor ve çalışmalarımızı yapıyoruz” dedi. Yaman, “İlimizde Büyükşehir Belediyesi eliyle projelerimizi hayata geçiriyoruz ve ilimizde beklenilen çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın yaşadıkları şehirde mutlu olmaları hedefiyle gece ve gündüz demden fedakarca çalışıyoruz. Hemşehrilerimizin isteklerini gözetiyor ve projelerimizi bu doğrultuda yönlendiriyoruz. Bu noktada ilimizde pazar yerleri konusunda da çalışmalara başladık” diye konuştu.

Modern ve beklentileri karşılayan pazar yeri

Şehirde pazar alışverişi konusunda sorunlar yaşadıklarını gördüklerini dile getiren Yaman, “İlimizde maalesef vatandaşlarımız meyve sebze alışverişlerini yaparken sıkıntılar ile karşılaşıyor. Gerek pazarcı esnafı, gerekse hemşehrilerimiz hava koşullarının yanında olumsuzluklar ile karşı karşıya bulunuyor. Hemşehrilerimize yakışmayan alanlarda yapılan alışverişe gönlümüz razı olmuyordu. Bu nedenle gerekli adımları atmaya karar vermiştik. Çalışmalarımıza ise somut olarak Ravza Caddesi’nde başladık. Yakın zamana bitirmeyi düşündüğümüz projeyle hemşehrilerimize hak ettiği pazar yerini hediye edeceğiz. Diğer mahallelerimizde de pazar yeri çalışmalarımız olacak” şeklinde konuştu.