01/10/2018

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Gençlik Merkezinde

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank, Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Şakir Öner Öztürk ve beraberindekiler,  Gençlik Merkezini ziyaret ettiler.

Kurum, kendi adına çıkarılan giriş kartıyla Gençlik Merkezi’ne giriş yaptıktan sonra son kayıtlar hakkında Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman’dan bilgi aldı.

Müzik, resim, bilgisayar atölyeleri ile konferans salonu ve kütüphaneyi inceleyen Kurum, daha sonra MBB Gençlik Radyoya konuk oldu. Ülke ve bölge gündemini değerlendiren Kurum, Gençlik Radyo’da gençlere tavsiyelerde bulundu.

Gençlerin, öğrenci evlerine yapılan ziyaretler ve yapılan yardımlar hakkında bilgi alan Kurum, daha sonra bir kâğıda duygularını yazarak, ‘not panosuna’ yapıştırdı.

Bakan Kurum, Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Yaman, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank ve beraberindekiler gençlerle fotoğraf çektiler.

Gençlik Merkezi çıkışında Kurum ve Yaman, çocuklara oyuncak hediye etti.