09/07/2019

İstasyon ve Göllü yolunda onarım çalışması yapıldı

Mardin Büyükşehir Belediyesi, İstasyon ile Göllü Mahalleleri arasında bozulan yolda onarım çalışmaları yaptı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Kırsal Yollar Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı, şehir merkezi ile kırsal mahallelerde bozulan ve kullanılamaz hale gelen yollarda asfaltla onarım çalışmalarına başladı. İstasyon Mahallesi ile Göllü Mahallesi arasında bulunan yolda 75 ton asfalt ile onarımı yapıldı.

Daire Başkanı Servet Abdan, Acar Şantiyesinde kurulan asfalt plenti mekanik ve elektronik arızların giderildiğini asfalt üretimine başlandığını belirtti. Belediyenin kendi imkanlarıyla ürettiği asfalt ile yollarda onarım yapılacağını aktaran Abdan, “Günlük üretimi ortalama 500 ton asfalt olan plentimiz seri üretimine geçtikten sonra kendi imkan ve olanaklarımızla bozulan yolları onarmayı planlamaktayız” dedi.