10/05/2019

İsveç Büyükelçiliğinden, Eşbaşkan Altındağ’a nezaket ziyareti

İsveç Büyükelçiliğinden, Mardin Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan Figen Altındağ’a nezaket ziyareti.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Figen Altındağ, İsveç Büyükelçi Vekili Tove Grönberg’un tebrik ziyaretini kabul etti.

İsveç Büyükelçi Vekili Tove Grönberg, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, bölgeye ziyaret düzenlendiklerini belirtti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanlarını da ziyaret ettiğini ifade eden Grönberg, “Bizim Mardin ziyaretimiz, bölgeye düzenlediğimiz ziyaretin son ayağıdır. Ankara’dan çok fazla çıkamıyoruz. Bölgeye de yaptığımız bu ziyaretler bizleri çok memnun ediyor. Büyükşehir Belediyesini kazandığınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum” dedi.

Eşbaşkan Altındağ ise, İsveç Büyükelçi Vekili Tove Grönberg’i Mardin ve Büyükşehir Belediyesinde ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Nezaket ziyaretinden dolayı son derece memnun olduğunun altını çizen Altındağ, halkın iradesinin tekrar ortaya koyduğunu ve Büyükşehir Belediyesini kazandıklarına dikkat çekti.

İsveç Büyükelçi Vekili Grönberg ve beraberindekiler daha sonra belediyeden ayrıldılar.