31/05/2019

Milletvekilleri Kaya ve Günay, Eşbaşkanları ziyaret ettiler

Halkların Demokrat Partisi (HDP) İstanbul Milletvekili Hüda Kaya ile HDP Mardin Milletvekili Ebru Günay, Mardin Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Ahmet Türk ve Figen Altındağ’ı ziyaret etti.

Mardin Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Ahmet Türk ve Figen Altındağ tarafından karşılanan HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya ile Mardin milletvekili Ebru Günay, daha sonra makam odasında ağırlandı. Eşbaşkanlar, Milletvekilleri Kaya ve Güney ile bir süre sohbet ederek Büyükşehir Belediyesinin kayyım döneminde kalan borçları dile getirdiler.

Milletvekilleri Kaya ve Güney, Eşbaşkanlara kendilerini ağırladıklarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarda başarılar dilediler.

Eşbaşkanlar ise, İstanbul Milletvekili Hüda Kaya ve Mardin milletvekili Ebru Günay’a nazik ziyaretlerinde dolayı teşekkür ettiler.

Milletvekilleri, bir süre Eşbaşkanlarla sohbet ettikten sonra Büyükşehir Belediyesinden ayrıldılar.