14/05/2018

“Yetersiz Bakiye” İsimli Tiyatro Oyunu Beğeni Kazandı

Mardin Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, şehirde kültür ve sanatı hazırladıkları programlar ile en iyi şekilde yaşattıklarını söyledi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında etkinliklerine devam ediyor. Şehirde sanatın en iyi şekilde yaşatılması adına birçok program yapan Büyükşehir Belediye, son olarak başrolünü ünlü tiyatro sanatçısı Hakan Yılmaz’ın üstlendiği “Yetersiz Bakiye” isimli oyunu tiyatro severler ile buluşturdu. Atatürk Kültür Merkezi’nde sergilenen oyuna vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, salonun tıka basa dolduğu gözlendi.

Her alanda çalışıyoruz

“Mardin’de sanatı en dolu şekilde programlarımızla yaşatıyoruz” ifadesini kullanan Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, “Mardin’de her anlamda çalışmalarımız devam etmektedir. Şehrimizin hak ettiği yerlere gelmesi için verdiğimiz mücadelede çok yönlü çalışmalarımız sürmektedir. İlimizde alt yapı ve üst yapının yanı sıra spora, sosyal projelere, kültür ve sanata da önem veriyoruz. Bu nedenle ilimizde sanatın birçok dalını hemşehrilerimiz ile buluşturuyoruz. Bugün de güzel bir sanat etkinliğini vatandaşlarımızla buluşturduk” dedi.

Kültür ve sanat etkinlikleri devam ediyor

Ünlü tiyatro oyuncusu Hakan Yılmaz’ın başrolünde güzel bir oyunun izleyenlere güzel dakikalar yaşattığını ileten Yaman, “Bugün Büyükşehir Belediyesi olarak ‘Yetersiz Bakiye’ isimli oyunu hemşehrilerimiz ile buluşturduk. Salonda yer kalmaması ve vatandaşlarımızın ilgisi bizleri mutlu etti. Bizler bundan sonra da kültür ve sanat programlarına devam ederek vatandaşlarımıza hediye edeceğiz. Ayrıca ilimizde yerel değerlerimizin ortaya çıkması için de çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diyerek sözlerine son verdi.